06 5324 0011
moors_0004_foto-website12
Moors

Har(d)t voor uw ontspanning

De dag fris beginnen of juist ontspannen afsluiten. De slaap verdrijven of alle zorgen van u af laten glijden. Genieten van het gespatter van een kind in bad. Even onderuit met een mooi boek of tijdschrift, samen genieten met een wijntje, een mooi muziekje, of juist even helemaal niets. Een badkamer is zoveel meer dan een ruimte om u te wassen. Het is dé ruimte om thuis even lekker te ontspannen. Moors Steenwerken in Asten is expert in exclusieve badkamers. Wij maken van uw badkamer een heerlijk toevluchtsoord. Een prachtige natuurstenen douchebak plaatsen of een mooie natuurstenen wandtegels, alles kan!

Luxe uitstraling dankzij composiet en graniet

Composiet en graniet zorgen voor een luxe natuurlijke uitstraling en zijn ook eenvoudig schoon te houden. Een composiet douchabak op maat plaatsen, graniet tegels in uw badkamer, wastafels, wanden, de ombouw van een bad of een ander natuursteen badmeubel. Door het gebruik van composiet en graniet creëren we een strakke bijna naadloze natuurstenen badkamer en natuursteen sanitair die past bij een klassieke én bij een moderne inrichting. Zodat u nog maar een ding hoeft te doen: genieten van uw welverdiende ontspanning.

Kies voor de natuurlijke uitstraling van graniet of de kleurvastheid van composiet

U heeft de keuze uit composiet en graniet in verschillende kleuren, structuren en diktes. De steensoorten hebben elk hun eigen voordelen. Kiest u voor een natuurlijke uitstraling, dan is graniet de beste keuze. Wilt u tinten die exact overeen komen, kies dan voor composiet. Dankzij onze korte lijnen kunnen wij snel leveren en heeft u in een mum van tijd een nieuwe badkamer. Vaak kunnen wij al binnen een week de steensoort leveren waar u voor kiest. De grootte is niet gauw een probleem voor ons: wij leveren composiet tot 1,50 m breed en 3,20 m lang, en graniet tot een lengte van 2,70m en een breedte van 1,20 m. Zo kunt u bijvoorbeeld ook denken aan composiet platen in uw badkamer of uw inloopdouche van natuursteen.

Of het nu gaat om natuursteen badkamertegels, of natuurstenen wandtegels in uw badkamer, een douchebak in natuursteen, helemaal op maat plaatsen of een composiet douchewand of wastafel op maat. 

Wij garanderen de kwaliteit van onze stenen

Onze stenen zijn van de beste kwaliteit graniet of composiet. Als er onverhoopt toch iets mis is, is dat geen enkel probleem. U krijgt van ons vijf jaar garantie op de geleverde materialen en de plaatsing daarvan. U hoeft dan ook niet bang te zijn voor een scheur in uw hardstenen of granieten douchebak op maat.

  • 100 procent natuurproduct
  • Unieke uitstraling
  • Warme, exclusieve natuurlijke uitstraling
  • Beschikbare diktes: 2 cm, 3 cm
  • Lengte tot 270 cm
  • Mooie kleuren minstens 35 stuks
  • Verschillende structuren gepolijst, antiek en leathertouch
  • Past zowel bij strak en modern al klassiek en landelijk
  • Zeer geschikt voor bijv. granieten vloer, natuursteen wastafels op maat of wanden, keukenbladen enz.

Voor al het natuursteen in uw badkamer, van een natuurstenen douchebak plaatsen, tot natuurstenen tegels leggen. Wij staan voor u klaar!


© Copyright 2024 - Moorssteenwerken.nl | Website door RenewMyID

Website door RenewMyID te Asten, Someren