06 5324 0011
moors_0004_foto-website12
Moors

keukenblad vervangen met keukenblad op maat

Een keuken die niet alleen functioneel maar ook mooi is, bepaalt de sfeer in huis. Met een natuurstenen keukenblad op maat, krijgt uw keuken een luxe uitstraling. Om uw keuken een nieuwe look te geven, hoeft u geen nieuwe keuken te kopen. Uw keukenblad vervangen, geeft uw keuken al een geheel andere look

Met een natuurstenen keukenblad op maat van Moors Steenwerken in Asten, kiest u voor de kei in steen. U kookt en bakt weer met plezier op een nieuw keukenblad dat stevig en makkelijk te onderhouden is. De steensoorten zijn gemakkelijk schoon te houden, zodat hygiëne op een nieuw keukenblad geen probleem is. 

Uw gehele keuken als nieuw

Uw keuken ziet er totaal anders uit door bijvoorbeeld de tegels op de achterwand te vervangen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Of kiest u voor een nieuwe vloer met grote tegels voor een andere uitstraling? Alles is mogelijk met het maatwerk van Moors Steenwerken. 

Kies voor de natuurlijke uitstraling van graniet of de kleurvastheid van composiet. U heeft de keuze uit composiet en graniet in verschillende kleuren, structuren en diktes. De steensoorten hebben elk hun eigen voordelen. Kiest u voor een natuurlijke uitstraling, dan is graniet de beste keuze. Wilt u tinten die exact overeen komen, kies dan voor composiet. Dankzij onze korte lijnen kunnen wij snel leveren en heeft u in een mum van tijd een nieuwe keuken. Vaak kunnen wij al binnen een week de steensoort leveren die u uitkiest. De grootte is niet gauw een probleem voor ons: wij leveren composiet tot 1,50 m breed en 3,20 m lang, en graniet tot een lengte van 2,70m en een breedte van 1,20 m.

Wij garanderen de kwaliteit van onze stenen

Onze stenen zijn van de beste kwaliteit. Als er onverhoopt toch iets mis is, is dat geen enkel probleem. U krijgt van ons vijf jaar garantie op de geleverde materialen en het keukenblad vervangen hoort er ook bij.

  • 90% natuurproduct: natuurlijke kwartskorrels met kleurpigmenten, onder hoge druk vermengd met harsen.
  • Sterk, duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk.
  • Diktes: 1,2 cm, 2 cm en 3 cm. Ook in zeer grote maten leverbaar tot 320 cm lang en 150 cm breed
  • Mooie kleuren minstens 35 stuks.
  • Verschillende structuren, gepolijst en leathertouch.
  • Past zowel bij strak en modern als klassiek en landelijk
  • Zeer geschikt voor een wand, vloer, wastafel of keukenblad enz.


© Copyright 2024 - Moorssteenwerken.nl | Website door RenewMyID

Website door RenewMyID te Asten, Someren